logo-pia
Cautare audio
ŠKODA CONNECT

ŠKODA CONNECT

IMPORTANT!! SERVICIUL ŠKODA CONNECT ESTE DISPONIBIL MOMENTAN DOAR PENTRU MODELE SCALA, OCTAVIA, SUPERB, KAROQ SI KODIAQ.

ACEST SERVICIU NU SE POATE ADAUGA ULTERIOR ACHIZITIONARII AUTOTURISMULUI!

Portalul ŠKODA Connect

Contul dvs. vă permite să gestionati în mod convenabil serviciul ŠKODA Connect, prin intermediul PC-ului, sau prin aplicatia ŠKODA Mobile Connect de pe smartphone.

Pentru a utiliza serviciile Connect este necesară înregistrarea și activarea contului pe portalul ŠKODA Connect: Accesati Portal

Pachetele ŠKODA Connect

Infotainmenint Online

Conectaţi sistemul dumneavoastră de infotainment ŠKODA la internet. Astfel vi se va deschide marea lume a serviciilor online. Există, de exemplu, serviciul de informare cu privire la trafic şi ambuteiaje, sau serviciul de import al rutelor recomandate.

Care Connect

ŠKODA Care Connect va permite controlul masinii dvs. de la distanta si diverse servicii de siguranta.

Apel de urgenta

In cazul in care aveti un accident, prin acest serviciu veti fi conectat automat la centrul de urgenta ŠKODA.

Solicitare detalii
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.