logo-pia
Cautare audio

ŠKODA OCTAVIA

ŠKODA OCTAVIA

 

skoda-octavia-m70-design-mkz.jpg

Design unic

Si la cea mai noua generatie a modelului OCTAVIA, interiorul de dimensiuni generoase este completat cu un nivel impresionant de functionalitate, totul intr-un design ce nu se demodeaza in timp.

Farurile LED si blocurile optice din spate cu LED asigura vizibilitatea optima indiferent de vreme si accentueaza totodata designul atractiv al automobilului.

 

Interior Modern

Bine ati venit la bordul unei noi generatii, care redefineste standardele in aceasta clasa de automobile. Head-up Display-ul proiecteaza informatii pe parbriz  si ofera perspective inedite. Toate detaliile importante sunt afisate pe doua ecrane de 10 inchi. Liniile minimaliste si iluminarea cu LED de la interior asigura accente ce amplifica atmosfera eleganta de la interior.

skoda-octavia-m70-interior.jpg

 

skoda-octavia-m70-comfort-mkz.jpg

Confort fara egal

V-ati dori sa ajungeti odihnit la destinatie? Datorita functiei de masaj cu care poate fi echipat scaunul soferului si gratie celorlalte dotari de confort, la volanul unei OCTAVIA veti beneficia intotdeauna de relaxare maxima. Dotarile pentru confort includ, de exemplu, tempomatul automat ce adapteaza predictiv viteza sau sistemul de climatizare Climatronic cu ajustare pe 3 zone.

 

Suficient loc pentru intreaga familie

Devenind si mai spatioasa si oferind si mai multe functii practice, OCTAVIA este automobilul perfect pentru intreaga dumneavoastra familie. Puteti lua in calatorii tot ceea ce doriti, caci portbagajul are o capacitate de 640 l, automobilul oferind totodata suficient spatiu pentru cei ce ocupa locurile din fata si din spate.

skoda-octavia-m70-roominess.jpg

 

skoda-octavia-m70-safety-mkz.jpg

Siguranta inovatoare

Calatoriti fara griji, atat prin traficul urban haotic, cat si pe sosele, la drum lung. OCTAVIA va ofera numeroase sisteme de asistenta ale soferului ce, impreuna cu cele noua airbag-uri, ridica protectia ocupantilor la noi niveluri superioare de siguranta.

 

Motorizari eficiente

Optati pentru un automobil spatios de familie, ce impune doar costuri reduse de intretinere si menajeaza si mediul. Alegeti motorizarea preferata din gama noastra de motoare pe benzina si diesel, inclusiv variantele electrificate.

skoda-octavia-m70-engines-mkz.jpg

 

TOTUL PLUS MULT MAI MULT

STIATI CA

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.