logo-pia
Cautare audio

ENYAQ IV

ENYAQ IV

ŠKODA ENYAQ IV

DESIGN ELEGANT SI ALURA IMPUNATOARE

O trasatura specifica SUV-urilor ŠKODA este alura impunatoare si designul elegant. SKODA ENYAQ iV se integreaza perfect in aceasta familie, nu doar prin design ci si prin spatiul generos de care se bucura toti pasagerii.

 

PRIMUL SUV 100% ELECTRIC

Cu CITIGOe iV am demonstrat deja ca mobilitatea electrica este incitanta, iar cu ENYAQ iV ne extindem acum familia electrica. SUV-ul este construit pe platforma modulara dezvoltata special pentru autoturismele electrice si ofera tehnologie de ultima ora, functie de incarcare rapida a bateriei si o autonomie generoasa.

 

CALITATE SI MULT SPATIU

Interiorul complet nou si mult spatiu pentru pasageri. Finisajele de calitate superioara, numeroasele compartimente de depozitare si portbagajul care se ridica la standardele deja consacrate ale gamei SKODA sporesc confortulul calatoriei tale. Cu o grija sporita fata de mediul inconjurator, SKODA ENYAQ iV atrage atentia si prin materialele sustenabile folosite la fabricarea sa.

 

INTELIGENT, INOVATOR, INTUITIV

Pe langa un concept de interior total nou, ŠKODA ENYAQ iV ofera si o gama larga de solutii inteligente si inovatoare, ce pot fi folosite intuitiv. Printre acestea se numara afisajul Virtual Cockpit inclus in dotarea standard, plus diverse sisteme de conectivitate si iluminarea ambientala LED.

 

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.