logo-pia
Cautare audio

ŠKODA OCTAVIA Combi

ŠKODA OCTAVIA Combi
ŠKODA OCTAVIA Combi

Unic si versatil

Este dificil sa optimizezi ceva foarte bun, iconic chiar.ŠKODA OCTAVIA Combi imbina tot ceea ce defineste un automobil modern si chiar a optimizat unele aspecte.
Rezultatul este un automobil care arata atat de bine pe cat de multa placere ofera la condus. Modificarile designului includ muchiile cristaline, care confera automobilului o alura increzatoare.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.