Cautare audio

Noul ŠKODA Kodiaq

Noul ŠKODA Kodiaq
Noul ŠKODA Kodiaq

Descopera Noul SUV ŠKODA Kodiaq
Inscrie-te pe lista de Test Drive la PBN sau PBV1

ŠKODA Kodiaq propune o combinatie impresionanta intre design puternic, spatiu generos si solutii inovatoare de conectivitate. Abia asteapta sa se afirme. Elementele designului cristalin sunt reflectate in cele mai mici detalii, atat la exteriorul, cat si in interiorul modelului Kodiaq, facand din acesta unul dintre cele mai distinctive modele fabricate de ŠKODA. Noul SUV ŠKODA si-a sarbatorit premiera mondiala pe 1 Septembrie 2016, la Berlin.

kodiaq-3.jpg

Experienta ŠKODA Kodiaq

SUV-ul de lungime 4,70m este un adevarat all-rounder. Acesta ofera cea mai mare capacitate a portbagajului din clasa sa. Un alt atu al modelului este optionalul pentru un al treilea rand de scaune. ŠKODA Kodiaq reprezinta toate punctele forte ale brandului - design expresiv, un grad ridicat de functionalitate si multe caracteristici "Simply Clever".

kodiaq-2.jpg

Interior robust si puternic

Fotografiile subliniaza faptul ca ŠKODA si-a pus in aplicare linia de design moderna, clara si expresiva in interiorul noului SUV. In acelasi timp, imaginile evidentiaza standardele ridicate si fara compromisuri ale brand-ului in ceea ce priveste functionalitatea si calitatea materialelor.

kodiaq-interior-01.jpg

Design distinctiv

Imaginile de detaliu subliniaza standardele ridicate, lipsite de compromisuri pe care marca le aplica in privinta fabricatiei.

kodiaq-impression-03.jpg

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.