logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
Cautare audio

Noul ŠKODA KAROQ

Noul ŠKODA KAROQ
Noul ŠKODA KAROQ

Noua ŠKODA KAROQ ofera spatiu exceptional, cele mai noi sisteme de asistenta, faruri full-LED si servicii ŠKODA Connect. Designul emotional si dinamic, cu numeroase elemente cristaline, caracterizeaza limbajul de design al noului SUV ŠKODA. Totodata, exteriorul expresiv si plin de forta este creat pentru cei in cautare de experiente autentice in natura, dar si pentru firile urbane in cautare de inspiratie si experiente remarcabile. Sunt disponibile cinci variante de motor, cu puteri intre 85 kW (115 CP) si 110 kW (150 CP), dintre care patru sunt noi.

  • Nivelul de echipare Style pentru ŠKODA KAROQ are cele mai bune dotari din categoria sa, la un pret competitiv
  • Solutiile de conectivitate stabilesc noi standarde in acest segment
  • Doua motorizari TSI si doua motorizari TDI, cu variante de transmisie DSG 4x4
  • Numeroase sisteme de asistenta pentru un nivel si mai ridicat de siguranta si confort
  • ŠKODA Connect: infotainment cu ecran tactil capacitiv cu design glass si Care Connect cu apelare automata a serviciilor de urgenta si depanare

karoq-top-new.jpg

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.