logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
Cautare audio

ŠKODA SCALA

ŠKODA SCALA
ŠKODA SCALA
Pret de la 13.114 € TVA inclus
Fa pasul!
SCALA

Tichet remat inclus (calculat 1 euro= 4,92 RON)

scl-ng-bp-001-frontside-mkz-4.jpg


SKODA SCALA

1. Eleganta dinamica

Designul exterior marcant, inspirat de studiul sport VISION RS se evidentiaza cu formele sale plastice, elementele dinamice si un joc spectaculos intre lumini si umbre.SKODA SCALA

2. Un nou Clasic

Interiorul se inspira din designul dinamic al exteriorului si imbina ergonomia ingenioasa, specifica modelelor ŠKODA, cu linii unduite cu eleganta. Materialele moi sunt placute, display-ul are dimensiuni deosebit de mari, iar spatiul este generos in toate directiile.

skoda-scala-m62-interior-01.jpg
skoda-scala-m70-safety.jpg


SKODA SCALA

3. Un lucru sigur

Si in domeniul sigurantei, SCALA avantajeaza cu numeroase sisteme de siguranta, disponibile, in general, doar in segmentele superioare ale pietei auto. Astfel, automobilul este echipat cu mai multe sisteme avansate de asistenta a soferului, cu pana la noua airbag-uri si cu asistentul de urgenta "Emergency Assist".SKODA SCALA

4. Tehnologie sofisticata

SCALA se remarca prin designul sau avangardist, sisteme de propulsie de ultima ora si numeroase sisteme avansate de asistenta pentru sofer, oferite, de regula, doar in clasele auto superioare.

skoda-scala-m70-technology.jpg 

skoda-rapid-spaceback-m73-comfort-features.jpg

Tehnologie SIMPLY CLEVER

Mai multe detalii
strasse-13-doppelt.jpg

Sisteme de asistenta oferite de ŠKODA

Descoperiti interactiv automobilulCONECTIVITATE INOVATOARE

Beneficiati de confortul noii generatii a sistemelor de conectivitate, acestea oferind dotari si functii precum cardul SIM integrat si o conexiune wireless a smartphone-ului cu autovehiculul prin intermediul SmartLink.

skoda-scala-m70-highlights-01.jpgIncepand de la 1 septembrie 2017, anumite autovehicule noi sunt omologate ca tip conform unei noi proceduri de testare pentru autoturisme si autovehiculele comerciale usoare, Procedura de Testare a Vehiculelor Usoare Armonizata la Nivel Mondial, abreviata WLTP (engl. World Harmonised Light Vehicle Test Procedure). Aceasta este o noua procedura realista de teste pentru masurarea consumului de combustibil si a emisiilor de CO₂.

Incepand cu 1 septembrie 2018, WLTP inlocuieste ciclul european de conducere (NEDC), care este ciclul de teste utilizat pana la respectiva data.

Avand in vedere conditiile realiste de testare, valorile de consum si de emisii de CO₂ masurate conform WLTP sunt in multe cazuri mai mari decat cele masurate conform NEDC.

Taxa de poluare austriaca (NoVA) va fi calculata insa in continuare in baza valorii NEDC calculate pentru emisiile de CO₂.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.