logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
Cautare audio

SUPERB IV

SUPERB IV

O VARIETATE DE INOVARI

Unitatea hibrida plug-in iV este disponibila pe doua niveluri de echipare: Ambition si Style. Alegeti-l pe cel care vi se potriveste cel mai bine si veti obtine nu numai echipamentele standard, ci si caracteristicile specifice iV plus optiunea de a alege echipamentele dvs. suplimentare.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.